0
Ostali sportovi

Vaterpolo Waterpolo Srbija v USA (Prijateljski mec) Dusan Mandic Beograd, 10.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NA OVO NAS NISU NAVIKLI: Vaterpolisti Srbije i Crne Gore u borbi za peto mesto!

Objavljeno: 06.04.19 u 18:49

Vaterpolisti Srbije i Crne Gore odigraće novi vaterpolo klasik sa reprezentacijom Crne Gore, ali ovog puta ne u borbi za medalju. 

Vaterpolisti Srbije će igrati za peto mesto na prvom Evropa kupu u Zagrebu. Posle poraza od Španije u petak, izabranici selektora Dejana Savića su u subotu, u prvoj utakmici za plasman od 5. do 8. mesta, nadigrali Grčku rezultatom 14:10.

Ponovo je „delfinima“ trebalo dosta vremena da uhvate pravi ritam i prilagode se novim pravilima. To se pre svega odnosi na igru u odbrani, koja nije postojala u prve dve četvrtine, o čemu svedoči i osam primljenih golova.

U nastavku je, umesto Rističevića, gol Srbije branio Branislav Mitrović, njegovi saigrači su odigrali mnogo odgovornije u odbrani i rezultat nije izostao.

„Delfini“ će u nedelju od 16.45 časova, u borbi za peto mesto igrati protiv Crne Gore.

Srbija – Grčka 14:10 (3:4, 5:4, 3:1, 3:1)

SRBIJA: Rističević, Mandić 1, Dedović, Ranđelović, Stojanović, Pijetlović 3, Lazić 1, Aleksić 2, Jakšić 1, Filipović 4, Prlainović 1, S.Rašović 1, Mitrović. Selektor: Savić

GRČKA: Flegas, Genidunas, Skumpakis, Kapotis 3, Funtulis 1, Papansastasiju, Dervišis 1, Argiropulos 2, Murikis, Kolomvos, Gunas 3, Vlahopulos, Zerdevas. Selektor: Vlahos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter