0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ: Nije bilo realno da izjednačimo! FILIPOVIĆ: Poraz valja prihvatiti!

Objavljeno: 05.04.19 u 21:15

Vaterpolisti Srbije poraženi su u četvrtfinalu Evropa kupa od Španije, a evo šta su rekli akteri posle meča.

Selektor Dejan Savić je objasnio zbog čega je došlo do poraza protiv ‘furije’ i da nije bilo realno doći do izjednačenja, iako smo imali u poslednjim sekundama šansu.

– Raširili su nas u dve četvrtine i tada smo shvatili šta se dogdja. Davali su golove sa igračem više. Naša realizacija nije bila dobra. Dobili smo utakmicom da ne moramo da analiziramo ništa jer su gređke evidentne.Nismo odustajali ni kod 13:9. Mogli smo na kraju da izjednačimo što ne bi bilo realno,svojom mukom smo se iscrpeli – rekao je posle meča Dejan Savić.

Kapiten Filip Filipović je istakao da su ostala da se odigraju još dva meča u Zagrebu i da se ovaj poraz mora brzo zaboraviti.

– Odbrana je bila slabija ako gledamo nova pravila, Imali smo probleme sa tim ubačajima u prostor gde su nam sudjeni peterci. Oni su to iskoristii na najbolji mogući način. Nije to jedini razlog. Poraz treba prihvatiti na najbolji mogući način, Ostaju još dve utakmice, ne najjače na žalost ali i to moramo da iskoristimo. Možda je to u ovom trenutkušto se tiče fizičke snage naš nivo – istakla je ‘haubica’ našeg tima.

Srbiji sad preostaju mečevi razigravanja od 5. do 8. mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter