0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Fulam bez motiva, Juventus i Barsa ne prestaju da melju

Objavljeno: 02.04.19 u 11:13

Zahuktava se borba za bodove u nacionalnim šampionatima tako da je dobar izbor mečeva i pokušaćemo ponovo da skockamo dobitan tiket i nastavimo uspešnu prolećnu seriju.

ATLETIKO – ĐIRONA 1 (1.50)

Domaćin neće lako da se odrekne druge pozicije pored pritiska Reala, a imaju delikatan posao pošto su gosti iz Katalonije ‘tvrd orah’ i biće potrebno dosta strpljenja da se ostvari uspeh.

VOTFORD – FULAM 1 (1.70)

Nema dileme da se ekipa Aleksandra Mitrovića posle samo jedne sezone ponovo vraća u niži rang tako da nemaju ambicije u komšiluku sem ličnog dokazivanja, a rival želi tri boda posle posta.

KALJARI – JUVENTUS 2 (1.80)

Na Sardiniji su padali favoriti tokom čitave sezone i domaćin polako plovi prema mirnoj luci, mada se čini da će gosti ovog puta stići do uspeha zbog overe titule.

VILJAREAL – BARSELONA 2 (1.60)

Mnogo je važniji megdan za ekipu iz predgrađa Valensije u borbi za opstanak, ali Barsa želi da gazi do samog kraja i zatim se posveti Ligi šampiona tako da su đanse minimalne da ih iznenade.

Ukupna kvota na tiketu je 7.34.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter