0
Boks

BOKS: Džiniću zlato Evro Kupa u Bijeljini

Objavljeno: 31.03.19 u 13:34

Mladi bokser iz Zvornika Filip Džinić napravio je iznenađenje turnira Evro Kupa koji se od 28. do 30. marta 2019. održavalo u Bijeljini.

Džinić je osvojio zlatnu medalju u srednjoj kategoriji za Srbiju. Ovaj mladi bokser rođen je i živi u Zvorniku (Republika Srpska), ali zahvaljujući državljanstvu Srbije boksuje za našu zemlju.

– Presrećan sam jer sam osvojio zlato za Srbiju u konkurenciji 20 zemalja. Nakon nekoliko ciklusa priprema sa reprezentacijom Srbije, nastavio sam treninge u rodnom Zvorniku sa mojim trenerom Mirkom Ždralom i spremno dočekao turnir u Bijeljini. Nakon tri pobede na Evro Kupu osvojio sam zlato za Srbiju što me čini veoma ponosim i srećnim.

– Sledeće takmičenje na kome kao i na svakom stremim ka pobedničkom postolju je Beogradski pobednik u Beogradu, nakon toga i Prvenstvo Srbije u Prokuplju. Sledi puno novih izazova, radiću na tome da ih dočekam maksimalno spreman i nastavim priču koju sam započeo u Bijeljini – istakao je mladi bokser Filip Džinić.

Džinic potiče iz škole boksa BK Obilić iz Zvornika, kod mladog trenera Mirka Ždrala, ali je sa punoletstvom dobio državljanstvo Srbije, kao i ostali bokseri iz ovog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter