2
U pripremi

FOTO: STARSPORT

NA OPŠTE IZNENAĐENJE: Štoper napustio Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 29.03.19 u 09:58

Crvena zvezda je na opšte iznenađenje ostala bez mladog i talentovanog defanzivca. 

Jedan od najtalentovanijih štopera u zemlji i udarna igla defanzivne linije omladinske selekcije crveno-belih Đorđe Jovičić je napustio klub. On će i dalje nositi crveno-beli dres, ali srpski je zamenio portugalskim, jer će u nastavku karijere nastupati za Bragu

Detalji transfera nisu objavljeni, nije poznato koliko je obeštećenje za njegov transfer. Sedamnaestogodišnji Jovičić je zabeležio četiri nastupa za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona za mlade. 

0
0

2 Komentara

  1. За 3-4 године биће вест како се враћа у српски фудбал и облачи дрес Рада, Спартака или Напретка из Крушевца. Живи били, па видели… Убеђен сам да дечко није ништа ,,крив“; да су одлуку донели похлепни родитељи уз утицај менаџера.

    0
    0
    Odgovori
  2. Apsolutno sam siguran da kada odu klinci tako rano, to je samo uticaj menadzera…mozda cak i porodice, idu za parama, na kraju ce se ispostaviti, tezim putem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter