0
Ostali sportovi

BOKS: ‘Plemenita veština’ se vraća u Prokuplje!

Objavljeno: 28.03.19 u 20:39

Prvi čovek srpskog boksa Nenad Borovčanin posetio je Prokuplje gde je razgovarao sa gradonačelnikom Aleksandrom Simonovićem i doneo pomoć klubu Topličanin.

Tom prilikom je dogovoreno da Prokuplje bude grad domaćin pojedinačnog prvenstva Srbije koje će se održatii od 15. do 19. maja.

– Najbolji bokseri iz Srbije ovde će se nadmetati za titulu pojedinačnog prvaka države u svim kategorijama. Biće to veliki povratak boksa u Prokuplje, grad boksa, grad Bratislava Ristića, Fazlije Šaćirovića, Ališanovića i mnogih drugih šampiona, koji su nekada u evropskim i svetskim ringovima branili boje svoje zemlje – rekao je Nenad Borovčanin.

On je izrazio nadu da će nova škola boksa, sa starim elementima i tehnikama koja se neguje u Bokserskom klubu Topličanin, ponovo biti puna dece i iznedriti neke nove šampione.

Delegacija Bokserskog saveza uručila je bokserskom klubu u Prokuplju donaciju u vidu džakova, rukavica, kaciga, medicinskih lopti i svih rekvizita koji su neophodni za kvalitetan rad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter