0
Ostali sportovi

FOTO: Veljko Ražnatović/Instagram

BOKS LIGA SRBIJE: Loznica ‘nokautirala’ Vojvodinu sa 16:0!

Objavljeno: 28.03.19 u 22:42

U 7. kolu Boks lige Srbije Loznica je u ‘Lagatoru’ sa 16:0 pobedila Vojvodinu i nastavila trku za titulu prvaka.

Loznica je grad boksa, danas se u hali ‘Lagator’ okupilo više od dve hiljade ljudi koji su bodrili svoj tim do ubedljive pobede protiv Vojvodine. Još pre meča Miloš Obradović u kategoriji do 69 kilograma i Vladan Babić u 91+ kilograma dobili su svoje mečeve bez borbe. Nokautom su mečeve završili Boljkovac (56 kg), Janković (60 kg), Panić (75kg) i Sandro Poletan (81 kg), dok je jedini meč do kraja odboksovao i jednoglasnom odlukom sudija pobedio Sebastijan Šaćiri protiv Nenada Momirskog (64 kg).

Poslednja dva poena za Loznicu doneo je Veljko Ražnatović koji je u kategoriji do 91 kg pobedio Miloša Jovanovića. Nažalost, meč je trajao svega 15 sekundi posle čega je trener Novosađana ubacio peškir u ring, što je naljutilo Ražnatovića.

– Došao sam ovde da se borim, da se u najboljem svetlu prikažem lozničkoj publici. Ne znam kako drugi borci, ali ja ovako ne bih nikada završio meč. Nema veze ko je bolji, bitno je da se borimo, bokseri smo. Međutim, neću o rivalu. Trudiću se da i dalje boksujem za Loznicu maksimalno koliko u tom trenutku mogu. Sigurno je da imamo najbolju ekipu u zemlji i to ćemo na kraju i dokazati – istakao je Veljko Ražnatović posle meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter