0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

KRAJ JEDNE ERE: Konor Mekgregor otišao u penziju!

Objavljeno: 26.03.19 u 10:31

Po mnogima najveća zvezda koju je ikada UFC imao prestaće da se bavi obim sportom.

Irac je ovu vest odlučio da podeli preko svog zvaničnog Tviter naloga, a nije poznato šta ga je navelo na to kao i da li je ona konačna.

Nakon poraza u bokserskom duelu od Flojda, te kanijeg u ‘meču veka’ od Habiba Nurmagomedova, zasigurno najpopularniji MMA borac ikada odlučio je da se povuče. Nakon 21 pobede, od čega 18 nokautom, od kojih je samo jedan išao na sudijsku odluku i četiri poraza, tridesetogodišnji MMA borac je odlučio da stavi tačku.

– Pozdrav ljudi, kratko obaveštenje. Rešio sam da se povučem iz MMA sporta danas. Želeo bih svim mojim bivšim kolegama dobar dalji napredak. Sada sam se pridružio mojim bivšim saborcima na ovom putu koji su već u penziji, napisao je Konor.

Sličnu stvar je Konor učinio i pre tri godine kada su čelni ljudi UFC-a odlučili da ga povuku sa spiska borbi za priredbu ‘UFC 200’, jer je odbio da odradi promotivnu turneju za ovu organizaciju. Tada je Mekgregor takođe objavio da ide u penziju, ali je nakon sastanka sa prvim čovekom promocije Denom Vajt prihvatio da se ipak vrati, a kasnije mu je dozvoljen i boks meča za Mejvejderom.

Postoji velika šansa da se slična stvar dogodila i ovog puta, pošto UFC i Irac već duže vreme ne uspevaju da pronađu njegov zajednički jezik i protinvika ‘po meri’. Šuškalo se da bi on u kavez mogao da uđe sa Donaldom Seroneom, ali do tog meča nije došlo, a u nedavno intervjuu on je rekao da što se finansija tiče on više ne mora da se bori i da mu dobro ide sa prodajom viskija.

Povodom ove odluke sada nema zveničnog komentara od strane UFC-a, ali ni od iz Mekregorovog menadžmenta.

(VIDEO:YouTube/MAKSYM)

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter