0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Pored skromne ponude igramo na domaćine i golove

Objavljeno: 20.03.19 u 11:21

Uspeli smo juče da ‘skockamo’ košarkaški tiket pojačan fudbalom i da pogodimo, tako da danas nećemo menjati taktiku kako bi pokušali da ponovo ostvarimo pun pogodak pored minimalne ponude mečeva.

MAKABI – ŽALGIRIS 1 (1.50)

Nisu uspeli pored velikih ulaganja ni ove sezone da se plasiraju u završnicu tako da žele da bar u finišu upišu neku pobedu i poprave utisak pred svojim navijačima.

NIŽNJI – RIGA 1 (1.50)

Domaćin gura dobro na dva fronta, ali danas mora da juri pobedu u finišu sezone i svakako su kvalitetniji od rivala iz Letonije koji je rasterećen rezultatskog pritiska.

FRANCUSKA 19 – POLJSKA 19 1 (1.50)

Kreću završene borbe za plasman na EP i ‘galski petlovi’ su jedna od ekipa među favoritima tako da će na startu pokušati da upišu tri boda i primaknu se ostvarivanju cilja.

LINGBI – SILKEBORG 3+ (1.60)

U drugom rangu Danske sledi poslastica za navijače dva kluba i bitan okršaj u kojem je nezahvalno izabrati favorita, ali su dobra preporuka golovi koji se očekuju na obe strane.

Ukupna kvota na tiketu je 5.40.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter