2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOŠ VULIĆ: Do kraja sezone želimo da prišijemo i treću zvezdicu uz grb Zvezde!

Objavljeno: 18.03.19 u 17:39

Nakon pobede na Banjici većina fudbalera Crvene zvezde je na zasluženom odmoru. 

Pobedom 3:0 nad ekipom Rada fudbaleri Crvene zvezde koji nemaju obaveze u nacionalnim timovima otisli su na zaslužen, kraći odmor. Vezista Miloš Vulić ističe da je sjaja atmosfera u svlačionici ključ uspeha njegove ekipe.

– Radimo jako dobro i naporno, tako da će nam sigurno prijati nekoliko dana pauze da se odmorimo i da se spremimo za nove izazove. Sada posle nekoliko meseci provedenih u Zvezdi mogu da kažem da sam se odlično uklopio, zato što su svi momci u ekipi zaista fenomenalni. Svi smo kao porodica i mnogo sam srećan što vlada takva atmosfera u klubu – rekao je Vulić.

Talentovani vezista osvrnuo se na pobedu nad Radom, na kojoj je šef Vladan Milojević stoti put predvodio sa klupe ekipu Crvene zvezde.

– Sigurno nas sve raduje što smo igrali dobro, kontrolisali smo sve vreme utakmicu i nije se ni u jednom trenutku pobednik dovodio u pitanje. Posebno mi je drago što smo ulepšali šefu Milojeviću jubilej i ostvarili pobedu na njegovoj stotoj utakmici. Cilj nam je da u svaku utakmicu uđemo maksimalno spremni i da idemo na pobedu, a posebno kad je u pitanju po nečemu tako značajna utakmica. To nam je svima dodatni motiv.

Vulić ističe da je uspešan period koji je iza fudbalera Zvezde dodatni motiv da posle pauze njegova ekipa bude još bolja.

– Veoma je lepo biti deo Crvene zvezde, pogotovo kada se obaraju rekordi i beleže dobri rezultati. Nadam se da ćemo uspeti u onome što smo sebi zacrtali, a to je osvajanje duple krune. Voleo bih da na kraju sezone bude prišivena treća zvezdica na naš grb. Za takve stvari svi mi živimo i igramo fudbal. Ukoliko nastavimo ovako dobro da radimo uveren sam da za nas neće biti problema, poručio je Vulić.

Foto: FK Crvena zvezda 

0
0

2 Komentara

  1. Ti si dobar igrač ali nikada nećeš dobiti pravu šansu kod “trenera godine”, kao i Vukanović i Joveljić! Igraćete na kašičicu u zaustavnom vremenu na svakih 4-5 utakmica! Da li ovaj tajming zadovoljava tvoje ambicije?! N e, naravno! Nema on vremena za vas, jer ima on preča posla. jer šanse treba dati drugorazrednim “kapitalcima” nesposobnim za ozbiljno takmičenje kakvo je LŠ, što su i dokazali katastrofalnim igrama u grupnoj fazi LŠ! Zamisli kakav je “trener godine” kapacitet kada pre daje šansu sporom i debeljuškastom Ebesilu, koji je došao iz kiparske 86-e lige po FIFA standardima, nego tebi?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma daj Vuliću, budi malo ozbiljan! Kažeš da ste odlično igrali! Ti se verovatno šališ! Igrali ste očajno, neambiciozno, sporo, neborbeno! Predlažem ti da na Jutjubu pogledaš snimak utakmice Partizan-Spartak! Na toj pokaznoj vežbi su trener Rogan i igrači Spartaka pokazali sve ono što niste vi iz Zvezde u stanju da uradite! Spartak je igrao brzo, sa brzom tranzicijom, borbeno, sa presingom i iznad svega vrlo nadahnuto na sredini terena! Ne kažem da su igrači Spartaka kvalitetniji od Zvezdinih igrača ali zato imaju jedan drugi segment tima puno kvalitetniji! Ostavljam ti da pogodiš ko je taj što donosi prevagu na stranu Spartaka?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter