0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Zna se ko je gazda u Londonu, Radnik koristi loš niz Kruševljana

Objavljeno: 16.03.19 u 10:59

Borba za bodove se zahuktava na terenima širom Evrope, a svaki meč postaje bitan pošto se polako bližimo poslednjoj trećini trke, tako da imamo poverenje u favorite.

VEST HEM – HADERSFILD 1 (1.60)

U Londonu su padale i jače ekipe od ‘fenjeraša’ koji polako pakuje kofere za niži rang, a domaćinu ostaje da potvrdi kvalitet upisivanjem tri boda.

RADNIK – NAPREDAK 1 (1.60)

Domaćin juri poziciju za plej-of i ovo je za njih veoma bitan meč u koji ulaze sa svim raspoloživim snagama, a rival je umoran posle meča sa Partizanom i Kruševljani nisu baš u dobroj formi posle odlaska pola tima.

SPARTA (P) – SIGMA 1 (1.50)

U drugom delu sezone domaćin deluje mnogo moćnije predvođen bivšim zvezdašem Gelorom Kangom, koji igra odlično i glavni je kreator igre i pun pogodak je imperativ.

ROTERAM – NORVIČ 2 (1.60)

Domaćin je rasterećen rezultatskog imperativa pošto ne mogu da stignu do luke spasa, a ‘kanarinci’ dolaze da pobedom izbore što bolje pozicije pred plej-of.

Ukupna kvota na tiketu je 6.14.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter