0
U pripremi

NOVI HEROJ SRPSKOG TENISA : Kecmanović je otkrio odakle crpi motivaciju za dobre igre

Objavljeno: 13.03.19 u 12:22

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović ‘ukrao’ je pet minuta slave  Laslu Đereu. 
Kecmanović je savladao Đerea u Indijan Velsu u meču koji mu je obezbedio plasman u osminufinala Mastersa u Indijan Velsu. 

Uspeo je Kecmanović da dočeka svojih pet minuta slave iako je veći deo karijere bio potcenjen i na marginama, a demantovanje ‘nevernih Toma’ davalo mu je motivaciju.

-Navikao sam se na potcenjivanje. Celog života je tako. Negde u malom mozgu me to tera da pokažem svima da nisu u pravu. ne dotiče me iskreno. U momentima kada ne želim da treniram davalo mi je dodatnu motivaciju, ne znam zašto je to tako, ističe Kecmanović

Kecmanović je istakao da uživa u vremenu provedenom u Indijan Velsu, prija mu što kao 130 teniser sveta ima priliku da igra u osmini finala svetski poznatog turnira. 

– Opušten sam, uživam što sam ovde. Ne bi trebalo da budem ovde ali jednostavno uživam i ko zna možda nikad više ne budem u ovoj situaciji ili možda budem svake godine. Zaista jedva čekam da izađem na teren opet – rekao je Kecmanović. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter