0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Bremenu, ‘kec’ u Baskiji

Objavljeno: 08.03.19 u 09:45

Završena su uzbuđenja u evropskim takmičenjima tako da se pred vikend selimo na terene u borbi za bodove i pokusaćemo da budemo uspešni.

VERDER – ŠALKE GG (1.70)

Dva velikana u Nemačkoj igraju promenljivo, a pogotovo su gosti imali „šamar“ u prošlom kolu tako da će pokušati da se iskupe boljom igrom u Bremenu i mogući su golovi na obe strane.

JUVENTUS – UDINEZE 1 (1.40)

Pored činjenice da će trener šampiona Alegri miksovati ekipu i čuvati adute da pokuša da eliminiše Atletiko, a pored očekivane odluke lider će juriti novu pobedu za dobro raspoloženje pred meč godine.

BILBAO – ESPANJOL 1 (1.80)

U Baskiji je godinama unazad „vruć teren“, a dodatno situacija se komplikuje rivalima pošto domaćin juri beg iz opasne zone i juriće pobedu po svaku cenu.

RUDEŠ – ZAPREŠIĆ 2 (1.60)

Domaćin još u prvenstvu nije upisao pobedu, a u goste im dolaze komšije koje žele da sa tri boda uplove u mirnu luku i na potezu sa golovima je bivši napadač Crvene zvezde Andrija Kaluđerović.

Ukupna kvota na tiketu je 6.85.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter