0
The Best Of

SPORT NA TV: Mislili ste da ćete danas odmoriti? Greška! Novi dan – novi spektakl za spektaklom!

Objavljeno: 07.03.19 u 08:50

Sportski program za 7. mart donosi nam veliki broj interesantnih mečeva i u košarci i u fudbalu, na vama je samo da odaberete i uživate. 

Dan ‘otvaraju’ hokejaši Salavata i Metalurga u okviru plej ofa KHL lige, posle čega sledi polufinale Lige šampiona u stonom tenisu između UMMC-a i Borusije Dizeldorf, a zatim primat preuzimaju dva najpopularnija sporta na ovim prostorima.

Evroliga nam večeras donosi jedan pravi klasik u vidu gostovanja Fenerbahčea Real Madridu (21h), a pola sata pre tog meča počinje još jedan koji bi mogao da zanima ljubitelje sporta u Srbiji, pošto Bajern Mnhenu dočekuje Makabi.

Što se fudbala tiče, Liga Evrope ulazi u osminu finala, a najviše pažnje od 19 časova biće usmereno ka Frankfurtu gde Ajntraht dočekuje Inter, ali i Zagrebu, gde će Dinamo da ugosti Benfiku.

Takođe, interesantno će biti i u Andaluziji gde Sevilja dočekuje Slaviju iz Praga.

Navijačima Crvene zvezde najiteresantniji meč ovog dana biće susret između Salcburga Napolija u Napulju (21h, Arena Sport 1).

Kompletan program za današnji dan pogledajte ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter