0
Ostali sportovi

BANJICA NASTAVLJA DA REĐA USPEHE: Futsaleri sa Banjice u četvrtfinalu kupa Srbije!

Objavljeno: 05.03.19 u 22:20

Veliki podvig napravili su fustaleri KMF Banjica. Oni su u osmini finala Kupa Srbije savladali prvoligaša RB Valjevo ubedljivim rezultatom 7:3. 
Filmska priča mladog kluba sa Banjice nastavlja da se piše. Iako igraju u drugoj ligi igra se odličan mali fudbal, a to su primetili i navijači. Na tribinama ih je iz nedelje u nedelju sve više. Otud i ne čudi da su rezultati kluba sve ubedljiviji. 

Kolektivnu snagu Banjice na svojoj koži osetio je i prvoligaš RB Valjevo koji je kapitulirao u USC Voždovac. Ovom pobedom domaći sastav uspeo je da se plasira u narednu rundu Futsal kupa Srbije

Već u šestom minutu Marko Simeunović doneo je vođstvo domaćem sastavu. Jovan Ristanović duplirao je prednost Banjice, Anto Vasović uvećao je na 3:0 u 14. minutu. Isti igrač gol je postigao i u 24, a potom i 28. minutu. Za Banjicu se u strelce upisao i Aleksandar Ružičić u 39. i 40. minutu. Za gostujuću ekipu strelci su bili Vili Ela Čarli u 27. minutu, Aleksandar Milovanović u 35. i Nikola Ranisavljević u 36. minutu. 

Zbog dve opomene u ekipi RB Valjevo isključeni su Vuković Đorđe i Marković kosta. Obojica su isključenje zaradili u 38. minutu. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter