0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Nekoliko fikseva iz oskudne ponude, verujemo u CSKA i Leganes!

Objavljeno: 04.03.19 u 12:22

Posle paklenog vikenda sledi mirniji prvi radni dan ove nedelje sa malom ponudom utakmica, a pokušaćemo sa košarkom da skockamo dobitnu kombinaciju i nastavimo sa pogotcima.

LEGANES – LEVANTE 1 (2.00)

Okršaj bi trebalo da bude veoma intresantan u kome domaćin ima blagu ulogu favorita posto dobro igraju pred svojim navijačima i već su ‘pikirali’ još tri boda za miran nastavak sezone.

PARALIMNI – DOKSA 1 (2.00)

Na Kipru posle podele na plej-of i plej-aut krenuo je rasplet, koji će u obe faze biti intresantan i Paralimni hoće da nastavi sa dobrim rezultatima i uspeh je imperativ.

HAMBURGER – G. FIRT 1 (1.50)

Nema dileme da je domaćin uhvatio pravi ritam sa jasnim ciljem da upisu pobedu za korak blize povratku u elitu, a kvalitet je na njihovoj strani i ostaje da uspesno poentiraju.

HIMKI – CSKA MOSKVA 2 (1.40)

Pored promene trenera Himki nije usao u pravi ritam, a izgleda da je gradski rival u pravom ritmu na oba koloseka i jasno je da dolaze po pobedu.

Ukupna kvota na tiketu je 8.40.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter