0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Klop ima formulu za Everton, Torino kruniše dobru formu!

Objavljeno: 03.03.19 u 12:38

Drugog dana vikenda sledi nekoliko bitnih mečeva u Evropi, a pokušaćemo da budemo uspešni i damo priliku favoritima da opravdaju poverenje pobedama.

EVERTON – LIVERPUL 2 (1.60)

Veliki gradski okršaj sledi na stadionu ‘karamelica’, gde lider šampionata Engleske često imao lak posao, ali ovo je bitna prekretnica za goste da sačuvaju prvo mesto na tabeli.

LIL – DIŽON 1 (1.60)

Ovo je sezona iz snova domaćina koji je posle niz godina tavorenja uspeo da skocka jaku ekipu i da bude u vrhu, gde žele da svoju poziciju cementiraju novom pobedom pred svojim navijacima.

ŠTUTGART – HANOVER 1 (1.70)

Ovo bi trebalo za ‘švabe’ da bude prekretnica i da sa nova tri boda lagano najave izlazak iz opasne zone, ali moraju da budu veoma oprezni pošto su gosti rasterećeni i pokušaće da iznenade.

TORINO – KIJEVO 1 (1.60)

Nema dileme da su ‘bikovi’ u naletu, a pored činjenice da su gosti odavno ispali oni igraju bez pardona i probaju mlađe snage za narednu sezonu mada očekuje se pun pogodak domaćina.

Ukupna kvota na tiketu je 6.96.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter