0
Ostali sportovi

ZAUSTAVITE ZEMLJU, OVO JE KRAJ: Golman golovima doneo preokret u poslednjih 30 sekundi! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.19 u 21:45

Luda, neobična, bizarna… nazovite je kako hoćete, tek situacija sa meča VAC-a i Šifoka, mađarskih rukometnih timova zaslužuje da o njoj pišemo, iako je reč o susretu koji je odigran 23. februara.

Verovatno vas ne zanima previše izveštaj sa meča između trećeplasirane i petoplasirane ekipe ženskog rukometa u Mađarskoj, te vam ni konačan rezultat neće biti previše važan (25:24 u korist VAC-a).

Ali način na koji je do tog rezultata došlo je više nego interesantan.

Šifok je vodio na pola minuta pre kraja sa 24:23, kada je ovaj tim odlučio da sve karte baci u napad kako bi osigurali pobedu. Umesto da iskoriste priliku, usledila je greška u napadu, lopte se dokopala Barbara Arenhart, Brazilka na golu VAC-a i poslala loptu ka mreži rivala. 

Jedna igračica odbrane Šifoka ju je promašila, golman ovog tima je zakasnio, pa je rezultat glasio 24:24.

Usledila je nova akcija Šifoka, nova šansa da šest sekundi pre kraja ipak trijumfuju, ali je umesto u golu lopta završila u rukama lepe Brazilke, a potom, u poslednjoj sekundi meča, sa gola na gol, u mreži rivala – 25:24 i preokret koji će ovu utakmicu bez ikakve dileme učiniti jednom od najinteresantnijih u istoriji sporta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter