0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NAKON VELIKE DRAME: Rukometni večiti derbi pripao Partizanu

Objavljeno: 23.02.19 u 21:06

U okviru 17. kola Superlige za rukometaše sastali su se Crvena zvezda i Partizan – 29:30. Utakmica u SC Šumice opravdala je epitet derbija u svakom pogledu. 

Ljubitelji rukometa imali su prilike da vide dva različita poluvremena. Partizan je bio odličan u prvom. crno-beli su igrali odlično u odbrani, a još bolje u napadu i na poluvremenu imali su potpuno zasluženu prednost od 14:20.

Odmor je ‘legao’ crveno-belima, koji su preporođeni istrčali na teren i u završnici meča, tačnije poslednjih pet minuta Zvezda je zaigrala angažovano i ušla u egal završnicu. Darko Stevanović je Partizanu doneo pobedu u poslednjim sekundama meča. Pobedom nad rivalom Partizan se popeo na četvrtom mesto na tabeli, dok je Crvena zvezda osmom mestu.

Partizan u 18. kolu dočekuje Slogu, a crveno-beli putuju na megdan Rudaru

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN 29:30

Dvorana: „Šumice”.
Gledalaca: 700.
Sudije: Nikolić (Leskovac) i Stojković (Niš).
Sedmerci: Crvena zvezda 3 (3), Partizan 6 (5).
Isključenja: Crvena zvezda 4, Partizan 6 minuta.

CRVENA ZVEZDA: Čolović (2 odbrane, sedmerac), Horvat 1, Lazić, Nikolić 2, Tufegdžić, Ljubojević 7 (1), Ljubenović (9 odbrana), Bugarinović 5, Panić, Hercegovac 1, Đorđijević 2, Rajičević 5 (2), Jovanović, Petrić 6, Majes, Stošljević.

PARTIZAN: Milenković (1 odbrana), Boj. Radivojević, Banduka 2, Ivanović 5, Grubić 1, Radovanović 1, Padežanin 1, Bor. Radivojević 1, Nešić, Ilić, Đuričić 2, Milenković 1, Trnavac (7 odbrana), Stevanović 10 (5), Mićić 1, Šotić 5.

 

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter