0
U pripremi

BUNDESLIGA: Podela bodova u Bremenu (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.19 u 22:19

Fudbaleri Verdera i Štutgarta podelili su bodove u meču 23. kola Bundeslige.

Štutgart je sjajno ušao u meč, već u drugom minutu su poveli nakon lepe akcije Marija Gomeza i pasa za Zubera, koji je sjajnom završnicom doneo 1:0.

Biti će zamjena. Johannes Eggestein (W. Bremen) ulaz,i a izlazi Nuri Sahin.
71′ Veliku priliku je propustio Nuri Sahin (W. Bremen). Pokupio je odbijanac unutar kaznenog prostora i uputio dobar udarac nisko po sredini gola. Na nesreću za njega, Ron-Robert Zieler je pokazao kakve dobre reflekse ima i sjajno se bacio da spriječi njegov pokušaj. Kakva obrana!

Mogao je Gomez u 11. minutu da duplira vođstvo, ali je prvo čuvar mreže Verdera odlično odbranio njegov prvi šut, a potom i „popravni“ skrenuo u korner.

Rašica je prvi u dresu Verdera oprobao udarac, ali nije bio precizan sa ivice kaznenog prostora u 16. minutu. Štutgart je još jednu priliku imao u 44. minutu, ali je ponovo udarac Gomeza zaustavio Pavlenka, zbog čega je usledila kazna u vidu zaista prelepog gola Dejvija Klasena minut kasnije, koji je uputio sjajan udarac za 1:1.

U drugom delu Verder je preko Sahina mogao do preokreta, ali nije bio precizan, kao ni Pizaro i Gebre Selasije, pa je meč završen 1:1.

Bundesliga, 23. kolo

Petak:

Verder – Štutgart 1:1
(Klasen 45 – Zuber 2)

Subota:

15,30: Bajern – Herta

15,30: Majnc – Šalke

15,30: Frajburg – Augzburg

15,30: Menhengladbah – Volfzburg

18,30: Fortuna – Nirnberg

Nedelja:

15,30: Hanover – Ajntraht

18,00: Dortmund – Leverkuzen

Ponedeljak:

20,30: Lajpcig – Hofenhajm

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter