0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Marsej, može i na Šalke

Objavljeno: 16.02.19 u 09:50

Pred nama je vikend pun uzbuđenja na terenima širom Evrope, a u Engleskoj je na programu Kup, tako da će biti intresantno i oslonićemo se na pojedine favorite.

MARSEJ – AMIEN 1 (1.50)

Uspeli su da vežu dve pobede i pokažu uspon forme, tako da sledi verovatno nova „recka“ domaćina, koji želi da ponovo bude uspešan i kvalitet je na njihovoj strani.

ŠALKE – FRAJBURG 1 (1.70)

U šampionatu Nemačke svaki vikend donosi po nekoliko iznenađenja, a „rudari“ igraju sve bolje i ukazala im se prilika da kod kuće dođu do novog uspeha, mada trebalo bi da budu oprezni.

ATALANTA – MILAN 1 (2.00)

Vremena su se promenila i posle dužeg perioda domaćin ima prednost u odnosu na goste iz Milana, a u Bergamu su padali ove sezone velikani tako da su plavo-crni u prednosti.

RAJO VALJEKANO – ATLETIKO 2 (1.70)

Sledi gradski megdan u predgrađu Madrida, gde gosti dolaze posle dva poraza i vreme je za buđenje ekipe trenera Dijega Simeonea, koja bi trebalo da pokaže da izlazi iz krize.

Ukupna kvota na tiketu je 8.67.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter