1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Goleade Juventusa i Bajerna, verujemo u Prijovića

Objavljeno: 15.02.19 u 11:38

Prema tradiciji uvek se nađe neko da pokvari računicu u Ligi Evrope, a sledi povratak na scenu u borbi za bodove i nastavljaju se pojedina takmičenja kao i Superliga Srbije.

AUGZBURG – BAJERN 2 – 4 GOLA (1.60)

Pored činjenice da su se približili Dortmundu, koji je u očiglednoj krizi igrači šampiona Nemačke dolaze po nova tri boda i hoće da odrade dobro posao kao zalet za megdan sa Liverpulom u Ligi šampiona.

JUVENTUS – FROZINONE 2+ PRVO (2.20)

Šampion je prošlo kolo pokazao da se zahuktava posle malog zastoja, a večeras će pored odluke trenera Alegrija da promeša karte pokušati sa dva gola u prvom delu overe novu pobedu.

EIBAR – HETAFE 1 (2.00)

Nema dileme da je Eibar domaćinska ekipa što se potvrdilo gubitkom dva boda prošle nedelje u Sevilji, a cilj je da se upiše novi uspeh na svom terenu i obezbedi dobra pozicija za nastavak sezone.

AL RIED – AL ITIHAD 2 (2.00)

Probudili su se gosti tokom januara i krenuli polako da skupljaju bodove tako da je trener Slaven Bilić proglašen za najboljeg u januaru, a danas su ‘pikirali’ pobedu u komšiluku i naš Aleksandar Prijović prvi gol u novom dresu.

Ukupna kvota na tiketu je 14.08.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter