0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Sporting je fiks dana, Arsenal, Inter i Čelsi veliki favoriti

Objavljeno: 14.02.19 u 09:37

Sledi prebacivanje na drugi kolosek i mečevi Lige Evrope u kojima pojedini klubovi žele da dođu do same završnice tako da nema kalkulacija kao u mečevima po grupama.

BATE BORISOV – ARSENAL 2 (1.50)

Prošle sezone su odigrali veoma zanimljiv i efikasan meč u grupi tako da se može očekivati repriza i uspeh ‘tobdžija’ koji su u takmičarskoj formi, a domaćin je tek pre koji dan završio pripreme u Antaliji.

RAPID – INTER 2 (1.70)

U Beču će domaćin pokušati da se suprostavi komšijama iz Milana mada nemaju velike šanse da prođu dalje pošto nisu u takmičarskom ritmu kao rival koji hoće da nastavi dalje plovidbu.

MALME – ČELSI 2 (1.50)

Bez obzira na nokaut od Mančester Sitija gosti dolaze bez obzira na sastava kao apsolutni favoriti u hladnu Švedsku da pokušaju da pobede i imaju mir pred revanš u Londonu.

SPORTING – VILJAREAL 1 (2.30)

Gosti iz Španije su već duže vreme u krizi i njima je primaran opstanak tako da u Lisabonu neće igrati kompletni što povećava šanse ‘lavovima’ da ostvare pobedu.

Ukupna kvota na tiketu je 8.79.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter