0
U pripremi

HOTSPORT TIKET DANA: Lajpcig fiks dana, Japan će biti šampion Azije

Objavljeno: 01.02.19 u 11:11

Dosta zanimljivih duela danas, a mi smo se odlučili za četiri fudbalska meča.

HANOVER – LAJPCIG 2 1.55

Prvi i najsigurniji tip, teško da će Lajpcig propustiti priliku kakva mu se pruža večeras na otvaranju 20. kola Bundeslige. Rival je Hanover koji ih dočekuje bez ‘pola tima’, veliku muku taj klub ima sa povredama, a u poslednje vreme je nanizao tri poraza i pretposlednji je na tabeli sa istim brojem bodova kao i poslednjeplasirani Nirnberg.

LIL – NICA 3-5 2.35

Kolo počinje i u Ligi 1 jednim veoma zanimljivim duelom na stadionu Pjer-Maroj. Ruku na srce, dva tima koja ne primaju puno golova, u slučaju Nice ni ne daju, ali kako su trenutno u dobroj formi, očekuje se fudbal na pogodak više i pobedu.

FENERBAHČE – GECTAPE 1 1.75

U Fenerbahčeu je već duže vreme na delu crveni alarm, turski velikan je trenutno 14. na tabeli a ukoliko želi u gornji deo iste, mora večeras da savlada 12-plasirani Gectape i tako ga preskoči. Gectape je u nizu od dva poraza, što bi Fener morao da iskoristi.

JAPAN – KATAR 1 2.20

Finale Azijskog Kupa i jedna utakmica od trofeja. U ovakvim mečevima nema favorita, pogotovo u ovom slučaju gde se radi o dve približno jake selekcije. Međutim, tipujemo da će Japanci pobediti isključivo zbog iskustva, a i boljeg turnira koji su imali od momaka iz Katara.

Ukupna kvota – 14.02

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter