0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Inter i Real sigurni, golovi na sve strane u Cvajti

Objavljeno: 31.01.19 u 10:57

Favoriti su ‘kiksnuli’ na svim poljima juče, a brojna iznenađenja u Engleskoj su obeležila vanredno kolo kao i eliminacija Juventusa iz Kupa Italije i danas je opreznost maksimalna.

INTER – LACIO 1 (2.20)

Sledi novi spektakl u kojem domaćin najavljuje najbolji sastav sa ciljem da ostvari pobedu i prođe u polufinale Kupa, a ovo je veoma bitan momenat za ekipu Lućana Spaletija.

UNION BERLIN – KELN GG (1.70)

Krenuli su posle zimskog raspusta efikasno u drugom rangu Nemačke, tako da kolo treba da se zatvori derbijem uz golove na obe strane, što je jedna od dobitnih opcija.

ĐIRONA – REAL MADRID 2 (1.70)

Katalonci su u prvom meču namučili domaćina u Madridu, koji dolazi na revanš sa dva gola viška i ciljem da se novom pobedom plasira u polufinale i očekuje se pun pogodak družine Santijaga Solarija.

HIMKI – ŽALGIRIS 1 (1.80)

Zanimljiv megdan sledi u predgrađu Moskve i domaćin sa novim trenerom pokušava da se vrati na pobednički kolosek, mada rival iz Kaunasa ume da iznenadi favorite, ali ipak ‘žuti’ očekuju pun pogodak.

Ukupna kvota na tiketu je 11.44.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter