2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIKARDO GOMEŠ O ODLASKU IZ HUMSKE: Zvali su me neki klubovi, ali…

Objavljeno: 26.01.19 u 16:21

Tokom ovog prelaznog roka nekoliko klubova raspitivalo se za usluge Rikarda Gomeša.

Kako sada stvari stoje, on je prelomio i gde će nastaviti karijeru.

Reprezentativac Zelenortskih Ostrva sjajnim partijama ove jeseni predvodio je crno-bele i skrenuo pažnju na sebe, a prema poslednjim izjavama on će dres ovog kluba nositi još sigurno šest mesecei.

– Tačno je da su zvali neki klubovi. U ovom trenutku mislim samo na Partizan. Želim da završim sezonu sa crno-belima. Dobro mi je ovde. Hoću da ostanem. Tako je bolje za mene. Ma, i za klub je tako bolje, rekao je Gomeš, a prenosi ‘Mondo‘.

Kada je u pitanju nastavak karijere Partizanova jedanaestica bi želela da se okuša u jednom od najjačih šampionata na svetu.

– Bitno je da i u drugom delu sezone nastavim da igram dobro i da se dokazujem. U tom slučaju se možda jave i neki jači klubovi javiti. Znate, postoje države u kojima želim da se oprobam, kao što su Španija i Engleska. Premijer liga je najbolja na svetu. Boriću se da pređem tamo, kazao je on.

0
0

2 Komentara

  1. Eeeee moj“vruci sport“internet portal,nemorate ovo pustiti javno iako nezelim nikoga da vredjam, ali znam da su medju vama velika vecina zvezdasi!Eto Mondo je preneo,a pre neki dan ste srecno preneli da je Rikardo gotova stvar oko odlaska, a ja vam rekoh da od toga nema nista pa vam je sada i Mondo potvrdio moje reci!Znam,svideo vam se i voleli bi ste vi njega da vidite u vasem klubu, ali sta da vam kazem, tesko,ali opet vam kazem nebrinite za titulu pa cak i drugo mesto jer su zvezde na nebu(politicke prilike) naklonjene vama i onom malom klubu sa jugoistoka Srbije!Mirno spavajte

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter