0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Milan i Australija favoriti, nakon Reala i Cedevita pada u ‘Morači’

Objavljeno: 21.01.19 u 12:48

Polako kreću eliminacije na Kupu Azije, tako da su favoriti na potezu i posle vikenda za prvi radni dan ove nedelje slede preostali mečevi u nekolika evropskih šampionata.

EIBAR – ESPANJOL 1 (2.00)

Imao je domaćin furiozan start, niz pobeda koje su se ređale na obe strane i pre mesec dana su upali u krizu, pa hoće po svaku cenu da večeras upišu konačno tri boda.

AUSTRALIJA – UZBEKISTAN 1 (1.80)

Kako odmiče šampionat izgleda da se ‘kenguri’ zahuktavaju i da su spremni za skok do četvrtfinale Kupa Azije, a za to im je neophodna dobra partija od starta utakmice.

ĐENOVA – MILAN 2 (2.30)

Okršaji ova dva timu su veoma intresantni, tako da i ovog puta može da se očekuje velika borba, a da kao pobednici iz velike bitke izađu deca ‘rosonera’, kojima je preko potreban uspeh.

BUDUĆNOST – CEDEVITA 1 (1.50)

Uspešan niz Zagrepčana od devet uzastopnih pobeda u ABA Ligi večeras je na velikom ispitu u Podgorici, gde ‘plavi’ treba da opravdaju apsolutnu ulogu favorita.

Ukupana kvota na tiketu je 12.42.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter