0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Engleskoj i Italiji, Fiorentina mora da pobedi Sampdoriju

Objavljeno: 20.01.19 u 10:36

Danas na programu dosta zanimljivih duela širom Evrope, a mi smo za vas izdvojili pet.

FULAM – TOTENHEM 3-5 (1.95)

Totenhem bez povređenog Harija Kejna, što ne znači da u redovima Poketinovog tima nema kadrih sa postizanje golova. Verovatno neće igrati ni već duže odsutni Erik Dajer, ni Lukas Moura, kao ni Son Hju Min koji se nalazi u UAE na Azijskom kupu, te se očekuje nadigravanje sa Fulamom koji će pokušati da iskoristi situaciju u kojoj se trenutno nalazi treći tim na tabeli.

FIORENTINA – SAMPDORIJA 1 (1.85)

Činilo se da dolaze bolji dani za Violu nakon dva vezana trijumfa u Seriji A, pa su usledile dve utakmice bez pobede u domaćem šampionatu. Čini se da je vreme da se Fiorentina vrati na kolosek pobeda, a korak ka tome bi bilo zaustavljanje maestralnog Fabija Kvaljarele od strane Nikole Milenkovića.

KAEN – MARSEJ 2 (1.85)

Marsej je u veoma lošoj formi, poslednju pobedu je ovaj tim ostvario još 25. novembra prošle godine i trenutno je deveti sa 28 bodova. Ukoliko večeras Marsej ne porazi Kaen, šanse za osvajanje jednog od četiri mesta koje iz Lige 1 vode u Evropu biće još manje za Olimpik.

KLUB BRIŽ – ŠARLROA 1 (1.50)

Dok se Šarlroa bori za plej-of i šestu poziciju, Briž juri za prvoplasiranim Genkom koji nakon tesne pobede nad Sent Trujdenom ima deset bodova i utakmicu više. Klub Briž je bolja ekipa, i u boljom formi, pa pobeda ne bi trebalo da se dovodi u pitanje.

NAPOLI – LACIO 3-5 (1.90)

Megdan ekipa koje trenutno zauzimaju drugu, odnosno petu poziciju na tabeli Serije A. Prva misao koja dolazi kada se spomenu ova dva kluba jeste igra na gol više, zašto to ne bi bio slučaj i večeras u Napulju.

Ukupna kvota – 19.02

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter