0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u Lion, ali i Lijetuvos Ritas

Objavljeno: 16.01.19 u 10:35

Nema dileme da je danas sportska sreda sa solidnom ponudom utakmica u Evropi, a polako se zahuktava i druga faza Evrokupa u kojoj veliki izazov ima Zvezda na gostovanju Valensiji.

TULUZ – LION 2 (1.70)

Domaćin je u krizi i juri da se spasi ispadanja u niži rang, ali prema trenutnoj formi teško da može da ugrozi Lion, koji izgleda bolje igra na strani, pošto lakše pobeđuje i kvalitet je na njihovoj strani.

JUVENTUS – MILAN 1 (1.60)

Zna se da su u Italiji crno-beli neprikosnoveni i žele novi pehar Superkupa na neutralnom terenu u Abu Dabiju, a Milan će pokušati da pomrsi račune, mada bi trebalo očekivati pun pogodak favorita.

FEIRENSE – SPORTING 2 (1.50)

U šamoionatu su „lavovi“ imali kiks tako da pomalo ranjeni čekaju meč na drugom koloseku, ali sa jasnim ambicijama da pobedom ostvare plasman u naredno kolo Kupa.

RITAS – ALBA 1 (1.80)

Monako je iznenadio Partizan, a Litvanci će pokušati da ponovo pobede na svom terenu i ostanu u igri za plasman u završnicu takmičenja, mada Nemci mogu da budu nezgodan protivnik.

Ukupna kvota na tiketu je 7.34.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter