0
Ostali sportovi

SVETSKO PRVENSTVO: Nova senzacija Brazila, sada samo čudo vodi Rusiju ili Srbiju dalje

Objavljeno: 15.01.19 u 17:19

Veliko iznenađenje dogodilo se na startu 4. kola ‘A’ grupe Svetskog prvenstva u Nemačkoj i Danskoj, ponovo su u glavnoj ulozi Brazilci.

Mučila se Francuska sa ‘kariokama’, potom ih je Nemačka pregazila, a onda su van svih očekivanja sapleli Srbiju. Da to nije bilo slučajno Brazilci su pokazali danas kada su sa 25:23 savladali Rusiju. Južnoamerikance je do pobede vodio Borges sa sedam golova, dok je Toledo postigao pet. Brazilcima je dostao pomogao najbolji rukometaš Rusije Dibirov koji je u 53a. minutu zaradio crveni karton. Do tada je veteran postigao šest golova i bio motor ekipe.

Brazil je tako došao na korak do velikog uspeh i plasmana u drugu fazu takmičenja. Naime, ‘kariokama’ je sada potrebna samo pobeda u poslednjem kolu protiv autsajdera u grupi Ujedinjene Koreje.

To znači i da su matematičke šanse Srbije da se nađe u narednoj rundi bukvalno nikakve. Tačnije, ‘orlovi’ mogu dalje samo ako danas pobede Ujedinjenu Koreju, a u četvrtak naprave senzaciju i sa više golova razlike pobede Nemce. Naravno, ‘panceri’ bi onda trebalo večeras da dožive poraz od Francuske. Takođe, da i ‘trikolori’ na kraju pobede Rusiju.

Realno gledano Rusija i Srbija su završile takmičenje na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj…

‘A’ GRUPA:

Rusija – Brazil 23:25
18.00 Srbija – Ujedinjena Koreja
20.30 Nemačka – Francuska

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter