0
Ostali sportovi

SVETSKO PRVENSTVO: Nakon drame u Berlinu, šanse za prolaz Srbije sve su manje (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.19 u 22:49

U ‘Mercedes Benc Areni’ viđena je veoma interesantna utakmica.

Derbi grupe A između Nemačke i Francuske okončan je bez pobednika, rezultatom 25:25.

Tokom većeg dela utakmice domaća ekipa je imala prednost, a u jednom momentu u finišu bilo je 25:23. Bili su Nemci na pragu velike pobede, ali su fenomenalnom završnicom meča, ‘trikolori’ izbegli poraz. Uspeli su da prednost smanje na gol razlike, a onda da njihov čuvar mreže sjajnom intervencijom odbranio zicer. Nakon ovoga usledila je nagrada, u vidu deveterca i prava drama na tri sekunde do kraja meča.

Francuzi ga nisu iz prve na najbolji način izveli, ali su imali sreću da zbog toga što se sudije nisu oglasile, izvođenje bude ponovljeno. Drugu priliku je Timoti N’Gesan iskoristio i lepim pogotkom svojoj selekciji doneo remi. Nakon ovog meča Francuzi su ostali lideri grupe, dok je Nemačka na drugom mestu.

Posle svega našoj selekciji u poslednjem kolu ostaju teoretske šanse za prolazak dalje. Orlovima bi trebao trijumf Koreje protiv Brazila i Francuske nad Rusijom.

U poslednjoj utakmici današnjeg programa Danska je ubedljivo savladala Austriju. U prvom poluvremenu Austrijnaci su uspeli da pruže dostojan otpor, ali su poklekli u drugom i doživeli ubedljiv poraz. U sastavu Dnaske selekcije najviše golova je postigao Landin, šest, dok su za Austriju po tri postigli Veber, Diker i Božović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter