0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kombinacija od četiri keca

Objavljeno: 15.01.19 u 11:00

Nastavlja se borba za bodove na pojedinim terenima, sledi rasplet na Kupu Azije i veoma zanimljivi mečevi Evrokupa u kojima učestvuju Partizan i sutra Crvena zvezda.

AUSTRALIJA – SIRIJA 1 (1.50)

Izgleda kako bude odmicalo takmicenje da će ‘kenguri’ uhvatiti pravi ritam i krenuti da pobeđuju redom, a danas im se otvara prilika da uhvate zalet i pobedom overe plasman u drugi krug.

STOUK – ŠUZBERI 1 (1.60)

Sledi rasplet u ponovljenim mečevima FA Kupa u Engleskoj, a domaćin ne treba da ima delikatan posao u sudaru sa ekipom iz nižeg ranga tako da je pobeda imperativ.

AVR – VALENSIJEN 1 (1.70)

Domaćin igra sve bolje i to su pokazali na prethodnim mečevima, a potvrda dobre forme treba da bude upisivanje tri boda na svom terenu što očekuju i navijači.

PARTIZAN – MONAKO 1 (1.50)

Nema dileme da gosti imaju kvalitetan sastav koji ima visoke ambicije u ovom takmičenju, ali crno-beli su u formi i rivalu neće da bude lako da ih zaustave pred punim tribinama.

Ukupna kvota na tiketu je 6.12.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter