0
Ostali sportovi

SVETSKO PRVENSTVO: Poraz od Brazila tek sada boli, Rusi i Nemci igrali nerešeno

Objavljeno: 14.01.19 u 20:02

Pravi dar-mar nas čeka u poslednja dva kola na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj, Srbiju tek sada boli poraz od Brazila.

Eh, taj Brazil? Zar je moralo? Samo dva sata pošto su izabranici Nenada Peruničića poraženi od ‘karioka’, Rusi su uspeli da naprave veliko iznenađenje i podele bodove sa domaćinom Nemačkom 22:22.

Bio je to meč u kom su ‘panceri’ imali i četiri gola prednosti 16:12, a na kraju su u poslednjim sekundama Rusi stigli do boda 22:22. Kod Nemaca je Gensajmer postigao osam golova, dok je sa druge strane veteran Dibirov ‘upisao’ isti broj pogodaka.

Očekuje se da večeras nešto kasnije Francuska lako pobedi Ujedinjenu Koreju i preuzme prvo mesto u grupi pred dva velika derbija. Srbiji šanse za drugi krug nisu ugašene, ali će dosta zavisti od drugih. ‘Orlovi’ sutra obavezno moraju da pobede Koreju, a potom i načine senzaciju protiv domaćina Nemačke. Sa druge strane ‘potrebno’ nam je da sutra Francuzi u velikom derbiju pobede Nemce, a Rusi budu bolji od Brazila. U tom slučaju pobeda protiv Nemaca bi nas mogla odvesti u drugu fazu sa čak jednim prenesenim bodom.

Derbi dana pripao je Hrvatskoj koja je sa 31:22 savldala Makedoniju. ‘Kockaste’ je do pobede vodio Duvnjak sa šest pogodaka, dok je kod južnih suseda Manaskov pogodio šest puta.

‘A’ GRUPA:

Srbija – Brazil 22:24
Nemačka – Rusija 22:22

20.30 Francuska – Ujedinjena Koreja

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

‘B’ GRUPA:

Hrvatska – Makedonija 31:22
Island – Bahrein 36:18

20.30 Španija – Japan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

‘C’ GRUPA:

Tunis – Čile 36:30
Norveška – Austrija 34:24

20.15 Danska – Saudijska Arabija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

‘D’ GRUPA:

Mađarska – Katar 32:26
Argentina – Egipat 20:22

20.30 Švedska – Angola

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter