0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Građani sigurni protiv Vulvsa kod kuće, UAE favoriti protiv Tajlanda

Objavljeno: 14.01.19 u 10:39

Dosta zanimljivih utakmica danas na programu, a mi smo odabrali kombinaciju fudbalskih utakmica uz jedan košarkaški.

REAL SOSIJEDAD – ESPANJOL 3-5 (2.20)

Poslednja utakmica 19. kola Primere, duel devetog i 12. tima na tabeli između kojih je samo dva boda razlike. Prava prilika za nadigravanje i fudbal na gol više. I Espanjol i Sosijedad su u prošlom kolu slavili nakon duge serije poraza, te nijedan tim neće želeti da se vrati na put neuspeha.

UAE – TAJLAND 1 (1.75)

Grupa A Azijskog Kupa je jedna od najneizvesnijig i gotovo sve će se rešiti u poslednjem kolu. Ujedinjeni Arapski Emirati su prvi u grupi sa četiri osvojena boda, ali Indija i Tajland prete sa po tri, dok šansu da prođe ima i Bahrein sa jednim bodom. Međutim, mislim da će UAE pred domaćom publikom savladati Tajlanđane i sa prvog mesta u grupi otići dalje.

KALJARI – ATALANTA 2 (2.00)

Duel dva tima iz Serije A u šesnaestini finala Kupa Italije. Kaljari je već prošao dve runde kupa, dok se Atalanta sada uključuje u takmičenje što je bitan faktor. Sem toga, tim iz Bergama igra dosta bolje i u prvenstvu, gde se takođe bori za mesta koja vode u Evropu.

MANČESTER SITI – VULVERHEMPTON SP1 (1.93)

Građani više nemaju prava na grešku, svaku utakmicu u Premijer ligi moraju da gledaju kao na finale za osvajanje trofeja. Zbog toga, teško da će igrači Sitija dopustiti puno prostora Vulvsima koji bi po našem mišljenju danas trebalo da budu poraženi bez postignutog gola.

FMP – BUDUĆNOST VIŠE OD 168,5 (1.85)

I za kraj poslednja utakmica ovog kola na Jadranu. Meč u Železniku će sigurno proteći uz dosta poena na obe strane, te mislimo da će obe ekipe ukupno ubaciti 169 ili više poena večeras.

Ukupna kvota na tiketu – 27,49.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter