0
Ostali sportovi

SVETSKO PRVENSTVO: Švedska lako sa Argentinom, Islanđani nisu izdržali nalet Španije

Objavljeno: 13.01.19 u 21:43

Danas je bio slobodan dan u grupi u kojoj se takmiči naš nacionalni tim.

Ali dosta drugih timova nastupalo je danas.

Švedska je rezultatom 31:16 savladala autsajdera Argentinu u Kopenhagenu. Južnoamerička reprezentacija se još dobro i držala tokom prvog poluvremena. Šveđani su u utakmicu ušli sa tri vezana gola, ali je ubrzo bilo 3:3. Igralo se gol za gol sve do momenta kada je Švedska povela sa 8:6. Nakon toga je usledio gol Argentine, ali zatim nalet Šveđana od tri vezana pogotka za plus četiri.

Sredinom drugog dela je Švedska došla do dvocifrenog plusa, vodili su sa 23:13 i tada je praktično meč rešen. Najbolji strelac na utakmici bio je Zakirson sa šest pogodaka, Ekberg je imao pet, koliko i najraspoloženiji u argentinskom nacionalnom timu – Fernandez.

Islanđani su danas pretrpeli i drugi poraz, dok je Španija upisala drugu pobedu. Dobro se Island držao na startu, čak je i vodio u jednom momentu sa 4:3, ali je zatim usledila nešto bolja igra Španije i već je u finišu poluvremena rezultat bio 16:11, dok je sa prednošću od pet pogotka Španija otišla i na poluvreme.

Island je drugi deo utakmice počeo sa dva vezana pogotka, ali je Španija sprečila dužu seriju. Međutim, vezali su Islanđani ponovo četiri gola, u finišu meča, kada je rezultat bio 27:24 za Španiju, ali ponovo je najviše od reprezentacije Islanda bio minus od tri poena.

Sole je bio najbolji u timu Španije sa pet pogodaka, dok su Gudmunson i Palmarson dali isto u dresu Islanda.

Grupa B (Nemačka)

Makedonija – Bahrein 28:23

Hrvatska – Japan 35:27

Španija – Island 32:25

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa D (Danska)

Katar – Egipat 28:23

Mađarska – Angola 34:24

Švedska – Argentina 31:16

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter