0
Ostali sportovi

VELIKI PERUNIČIĆ: Lazare, ne sekiraj se, promašivao sam više nego što ćeš ti ikad!

Objavljeno: 11.01.19 u 21:40

Srbija nije uspela da dođe do pobede protiv Rusije u prvom kolu ‘A’ grupe na Svetskom prvenstvu, a poslednji šut našeg tima nije realizovao hrabri Lazar Kukić.

Posle meča svog mladog igrača tešio je selektor i legenda našeg rukometa Nenad Peruničić. On je svom pulenu poručio da podigne glavu gore.

– Rekao sam mu da sam promašio mnogo više nego što će on promašiti. Svi su oni želeli najbolje. Lazarov šut smo svi videli u golu, mnogo sam sličnih udaraca i ja promašio u karijeri. To je nešto sa čim mora da živi – rekao je Peruničić pose utakmice.

On je skrenuo pažnju da ovaj mlad tim još prati niz oscilacija koji se odražava u prebrzo završenim akcijama.

– Ima tu još oscilacija i trenutaka kada želimo prebrzo da završimo akcije. Utakmica se gradi 60 minuta, pogotovo na ovakvom nivou protiv jedne agresivne ekipe i na sceni kao što je Svetko prvenstvo. Imali smo dobijenu utakmicu, a mogli smo i da izgubimo. Branili smo se na kraju i to je bitno – naveo je Peruničić.

Selektor Srbije je rekao i da „orlove“ u subotu očekuje težak zadatak protiv favorizovane Francuske.

– Pokušaćemo da igramo sa njima. Oni su favoriti, igraju rotaciju i imaju igrače u najboljim mogućem timovima. Vodićemo računa o rotacijama, brine Zelenović, osetio je jak bol – rekao je Peruničić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter