0
Ostali sportovi

SVETSKO PRVENSTVO: Brazil namučio Francuze – Švedska, Norveška i Španija stigle do trijumfa

Objavljeno: 11.01.19 u 22:15

Sa četiri utakmice odigrane od 20.30 časova završen je današnji program.

Španija, Francuska, Švedska i Norveška stigli su do prvih pobeda na šampionatu.

U fokusu je utakmica naše grupe A u kojoj su se sastale Francuska i Brazil. Pored toga što su ‘trikolori’ bili proglašeni za velike favorite, oni do trijumfa nisu stigli tako lako, kao što se to očekivalo. Tokom većeg dela prvog poluvremena Brazilci su imali prednost, a kako je vreme odmicalo rezultat je sve više bio na ‘klackalici’. Međutim, u finišu ovog dela igre Francuzi ‘dodaju gas’ i završavaju sa tri gola prednosti.

Nakon pauze ta prednost je rasla, a u jednom momentu je iznosila i rekordnih šest golova razlike. To je bio dovoljan razlog da se Brazilci probude i uvedu utakmicu u neizvesnu završnicu. Ipak, uspeli su ‘trikolori’ da se odbrane i dođu do važnog trijmufa na startu takmičenja. Najbolji u sastavu Francuske bili su Žižu i Mem sa po šest golova, a na drugoj strani osam je postigao Toledo.

Ekipa Španije je ubedljivo slavila i opravdala ulogu favorita protiv Bahreina. Sa deset golova više oni izabranici selektora Ribeire su okončali ovaj duel, a Sola sa sedam golova bio je posebno raspoložen u redovima Španije, dok su isto toliko na drugoj strani postigli Habib i Al Sajad. Sa istom razlikom i Norveška nošena sa devet golova Jondela je pobedila Tunis. U veoma intersantnoj utakmici Švedska je rezultatom 27:24 uspela da pobedi Egipat. Po pet golova u pobedničkom timu postigli su Gotfridson i Nilson, a Šebib je za Egipat postigao isto toliko.

‘A’ GRUPA:

Nemačka – Koreja 30:19
Srbija – Rusija 30:30
20.30 Francuska – Brazil 24:22

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

‘B’ GRUPA:

Japan – Makedonija 29:38
Hrvatska – Island 31:27
20.30 Bahrein – Španija 23:33

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

‘C’ GRUPA:

Danska – Čile 39:16
Saudijska Arabija – Austrija 22:29
20.30 Tunis – Norveška 24:34

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

‘D’ GRUPA

Angola – Katar 24:23
Mađarska – Argentina 25:25
20.30 Švedska – Egipat 27:24

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter