Ova vest obradovaće sve ljubitelje borilačkih sportova.

Nije tajna da su Klub brazilske džiju-džice ‘ViN’ i proslavljeni džudista Aleksandar Kukolj i do sada dobro sarađivali, međutim oni su se odlučili da tu saradnju podignu na viši nivo.


Novi korak u njihovim karijerama predstavlja otvaranje najsavremenije sale u okviru Sportskog centra ‘Banjica’. Ovaj objekat biće primarno namenjen bratskim sportovima džudou i brazilskoj džiju-džici, a treninge će voditi upravo braća Aleksić. Sala je otvrorena trećeg dana ove godine, a više o samim terminima možete pronaći na njihovim društvenim mrežama. Važno je napomenuti i to da će ‘ViN’ nastaviti i saradnju sa MMA klubom ‘Car Dušan Silni’, pa će se i u toj sali odvijati jedan deo treninga, kao što je to slučaj bio i do sada.


Jedan od najtrofejnijih i najboljih domaćih klubova u ovom, sve popularnijem sportu, ‘ViN’ vode braća Nemanja i Vuk Aleksić. Njih dvojica već su se dokazala u svom sportu i vlasnici su crnih pojaseva, kojih kod nas nema mnogo. Takođe i o Aleksandru Kukolju ne bi trebalo ‘trošiti reči’. Ovaj momak  je Srbiji 2017. godine doneo istorijsku zlatnu medalju sa Evrpskog prvenstva.