0
Ostali sportovi

RUKOMETAŠI U SKOPLJU: Srbija protiv Makedonije kao generalka za Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 03.01.19 u 13:49

Srbija će se u Nemačkoj od 10. do 27. januara boriti za naslov svetskog šampiona.

Težak posao čeka izabranike Nenada Peruničića koji će kao pripremu odigrati dva duela sa Makedonijom u Skoplju.

Prvi je na programu već sutra od 20 časova, a drugi u subotu od 15 časova. Tada će Peruničić doneti definitivnu odluku koje će igrače voditi na Svetsko prvenstvo koje za naše izabranike počinje 11. januara megdanom sa Rusima u Mercedes Benc areni.

Posle toga, 12. januara će Srbija igrati protiv branilaca trofeja, Francuske, a 14. protiv selekcije Brazila. Samo dan kasnije naši reprezentativci igraće protiv selekcije ujedinjene Koreje, a 17. januara protiv domaće Nemačke.

– Na svakom treningu svaki igrač daje maksimum da prvenstvo dočekamo u što boljem izdanju. Momci koji su bili sa nama u prvom delu odradili su odlično pripreme, sada je sa nama četvorka iz Bundeslige sa kojom dobijamo dodatni kvalitet. To su odlični igrači. Sigurno je da će nam dobro doći da vidimo gde smo u ovom trenutku. Očekuje nas i puno navijača, lepa atmosfera pred Svetsko prvenstvo i pravi test. Prošle zime su nas Makedonci savladali na Banjici, a sada ćemo sve od sebe da ostavimo što bolji utisak na njihovom terenu. Brzo prolaze dani na pripremama. Gledali smo video, krenućemo da radimo i na detaljima. Rusi su iskusna ekipa koja ima problema sa par povređenih igrača. Motor ekipe je srednji bek Žitnjikov, vrhunski igrač. Golmani bi mogli da predstavljaju problem, biće spremni, rade sa našim nekadašnjim selektorom Dejanom Perićem, izjavio je golman Srbije, Vladimir Cupara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter