0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

NOVAK POSLE POBEDE: Ovako je Đoković prokomentarisao prvi meč u 2019. godini (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.19 u 20:06

Novak Đoković je lako savladao Damira Džumhura, a srpski teniser je posle trijumfa dao veoma interesantan intervju.

– Fantastično je biti ponovo tu. Partija koju sam pružio me veoma raduje, uliva mi samopouzdanje. Prvi dan je nove godine, želeo bih svima da poželim srećnu novu godinu, puno dobrih emocija i dobrog tenisa. 

Novak je oduševio navijače i brojnim aktivnostima van terena, izmešu ostalog šetao je sa kamilom, što je posebno inspirisalo voditelja, pa ga je pitao za aktivnosti van terena:

– Trudim se da dođem što ranije, nekoliko dana pre turnira kako bih trenirao, pa sam imao vremena za mnogobrojne aktivnosti. Šetao sam kamilu, prvo je bilo strašno, ali posle smo se sprijateljili… Lepo je videti Katar, učiti njegovu kulturu i pokušavam da budem deo nje. Hvala svima na podršci tokom cele godine, rekao je Đoković, koji je za kraj istakao da je „uvek zadovoljstvo igrati zajedno sa mlađim bratom“:

– Juče je bio poseban dan za nas, ne igramo često zajedno, ovo je možda peti put, a juče je bila prva pobeda, istakao je Novak nakon što je sa mlađim bratom Markom slavio u dublu, a sutra ih očekuje meč drugog kola.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter