0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Crno-beli slave u Ljubljani, ‘redsima’ derbi Premijer lige

Objavljeno: 29.12.18 u 09:52

Englezi i Italijani polako finiširaju borbu za bodove u ovoj godini tako da danas uz košarku ponuda je dobra i pokušaćemo da skockamo dobitan tiket za novogodišnji „džeparac“.

FULAM – HADERSFILD 1 (2.10)

Ovo je duel dva davljenika u kojem domaćin želi da krene sa pobedama i da preda „fenjer“ tako da će momci trenera Klaudija Ranijerija pokušati da ostvare pun pogodak protiv čvrstog rivala.

EMPOLI – INTER 2 (1.60)

Ekipa iz Milana igra toplo-hladno, ali posle pobede nad Napolijem u poslednjem minutu derbija imaju priliku da sa nova tri boda na gostovanju poprave utisak.

LIVERPUL – ARSENAL 1 (1.50)

Četa Jirgena Klopa je u naketu i tu nema nikakve dileme tako da ih treba ispoštovati u derbiju kola sa Arsenalom i domaćin ima velike šanse da sa uspehom zacementira prvo mesto.

OLIMPIJA – PARTIZAN 2 (1.50)

Nikada crno-belima nije bilo lako u Ljubljani, ali su imali sedam dana da se oporave od poraza od Cedevite i gosti su kvalitetniji i očekuje se da upišu pobedu.

Ukupna kvota na tiketu je 7.56.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter