0
Hot tip

SPORT NA TV: Mitrov meč spasa, Englezi i Italijani na terenima

Objavljeno: 26.12.18 u 08:45

Bogat fudbalski dan je pred nama, jer dan posle katoličkog Božića na teren istčavaju Englezi i Italijani.

Došao je red na ‘Boksing dej’, dan kada je nastao fudbal na ‘ostrvu’. Poslednjih 58 godina redovno se dan posle Božića odigra jedno kolo Premijer lige. Sport klub nam danas donosi mnoštvo prenosa, a program otvaraju Fulam i Vulvs. Biće ovo sjajna prilika za Aleksandra Mitrovića i drugare da pokušaju da ‘upišu’ tri boda koja će im biti veliki korak ka borbi za opstanak. U slučaju poraza Čempionšip će ponovo biti blizu ‘Krejven Kotidža’. Prenose je od 13.30.

Samo 45 minuta kasnije SK1 nam donosi derbi između Lestera i Mančester sitija. Od 18.15 na programu je duel Brajtona i Arsenala, a od 20.30 se sastaju Votford i Čelsi. Takođe, Sport klub dva donosi prenose Čempionšipa, a nešto kasnije i derbi košarkaške Bundeslige između Bajerna i Vursburga.

Ne teraju danas loptu samo Englezi, na terene će i Italijani. Dan na Areni sport jedan otvaraju Frosinone i Milan od 12.30, od 15 časova je derbi kola između Atalante i Juventusa, dok se od 18 časova sastaju Roma i Sasuolo. Na Areni sport dva su dueli Bolonje i Lacija, to jest Torina i Empolija.

Pogledajte kompletan TV program za danas:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter