0
Američki fudbal

POJAČANJE IZ AMERIKE: Livi Plant novi kvoterbek beogradskih Vukova

Objavljeno: 25.12.18 u 12:55

Novi vođa napada SBB Vukova u nastupajućoj sezoni biće mladi Amerikanac Livi Plant.

Livi je rođen u malom mestu Lejk Arouhed u Kaliforniji. Član je ekipe „Bulldogs“ Univerziteta Redlands u istoj državi, gde je u toku seniorska sezona, i dolazi u Beograd odmah nakon završetka lige. Pre fakulteta pohađao je koledž „Chaffey Community“, na kojem je takođe igrao na poziciji kvoterbeka.

Za Buldoge igra od 2017. godine. U prvoj sezoni odigrao je osam utakmica, prebacio 1509 jardi, od kojih 63,7% kompletiranih pasova i 15 tačdauna, a samo jednu interspeciju. I u igri trčanjem se istakao, pretrčavši 610 jardi, postigavši na taj način 11 tačdauna.

U sezoni koja je u toku ostvario je do sada sličan učinak – na devet mečeva prebacio je 1047 jardi, s procentom uspešnih pasova 61,7% i 11 postignutih tačdauna.

Livi je izuzetno uzbuđen zbog dolaska u Vukove i prilike da dođe do šampionske titule.

– Učiniću sve što mogu da pobedimo i da moji saigrači i trenerski tim budu uspešni. Vukovi će dobiti najvećeg saigrača koga su do sada imali – samouvereno je najavio Livi Plant.

Podsetimo, prošle sezone je na poziciji kvoterbeka u beogradskim Vukovima igrao takođe Amerikanac Luis Kindl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter