0
Ostali sportovi

FOTO: VS Srbije

KUP SRBIJE: Ni Partizan, ni Zvezda, Šapcu prvi trofej u istoriji!

Objavljeno: 23.12.18 u 22:30

U velikom finalu vaterpolo Kupa Srbije Šabac je u Zrenjaninu sa 10:9 pobedio Radnički iz Kragujevca i osvojio je prvi trofej u istoriji.

Prve dve četvrtine bile su izjednačene i završene identičnim rezultatima 2:2 za skor na poluvremenu 4:4. Drugo poluvreme Šabac je otvorio serijom 4:0, a golove su postigli Vučinić (dva gola), Rogač i Velkić. Žulum je uspeo da smanji zaostatak Radničkog na 8:5.

Golovima Gusarova i Radovanlije Kragujevčani su prišli na 8:7. Odlučujući trenutak meča bio je gol Toholja minut i po pre kraja utakmice za 10:8. Radnički je na kraju ublažio poraz golom Manića za konačnih 10:9. Bio je ovo prvi trofej Šapca u istoriji kluba.

RADNIČKI KG – ŠABAC 9:10

RADNIČKI: Dobožanov, Mitrović, Stanojević, Ganić, Radovanlija 1, Tanasijević, Panić, Žulum 3, Vasić, Gusarov 4, Manić 1, Tomašević, Đerković, Pljevančić. Trener: Stevanović.

ŠABAC: Pijetlović, Eraković, Marković 1, Repanović, Toholj 1, Velkić 1, Rogač 2, Lukić 1, Janković, Vučinić 4, Bolović, Ilić, Vukadinović, Vasović. Trener: Mirović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter