0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Nadam se velikoj podršci košarkašicama u Srbiji

Objavljeno: 12.12.18 u 19:22

Na današnjem žrebu u Beogradu za Eurobasket žena bio je i Aleksandar Đorđević.

Selektor muške selekcije je poručio da bi njemu bilo draže da je naša reprezentacija dobila jaču grupu.

– Što se tiče žreba, mislim da moje mišljenje nije ni bitno. U razgovoru sa Anom rekao sam da je mnogo bolje biti u grupi sa jakima i navići se odmah na takve duele, a onda posle sve zavisi od ukrštanja. Takmičenje je samo po sebi izuzetno teško, znamo kvalitet ekipa koje su u našoj grupi, ali mi smo evropski šampioni u ženskoj košarci i sa najvećim mogućim samopouzdanjem treba ući u takmičenje, kazao je selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, a zatim dodao:

– Nadam se velikoj podršci ljudi i navijača u Srbiji, gde god da se bude igralo. Mislim da su devojke to zaslužile. Srbija je izuzetan domaćin, ne samo domaćin u emotivnom smislu, već i u organizacionom. Tu su uvek najbolji uslovi za sportiste, to svi naši prijatelji znaju da istaknu. Siguran sam da ćemo i u ovoj situaciji biti fantastični domaćini. Čestitke Košarkaškom savezu Srbije što je dobio šansu da se izbori za ovo, a na nama je da sada pokažemo kakvi domaćini umemo da budemo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter