0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Liverpul, ‘dvojka’ u Brižu

Objavljeno: 11.12.18 u 10:52

Slede završni okršaji u grupnoj fazi Lige šampiona i biće veoma intresantan rasplet i kada je u pitanju treće mesto koje donosi plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope u februaru.

ŠALKE – LOKOMOTIVA (M) 1 (2.00)

Nemci su osigurali plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona, ali poznato je da svakom meču pristupaju kao da je „poslednji“, dok Rusi izgleda jedva čekaju kraj i da ekipa ide na zimski raspust.

BRIŽ – ATLETIKO (M) 2 (1.70)

Nema dileme da i pored krize domaćina, koji igra slabo poslednjih mesec dana, sve je u rukama ekipe iz Madrida, koja dolazi u kompletnom sastavu po tri boda.

INTER – PSV 1 (1.40)

Italijani se dugo nisu našli u drugoj fazi takmičenja Lige šampiona i juriće pobedu po svaku cenu, a ako Barsa odigra bar remi kod kuće sa Totenhemom ekipa iz Milana ide dalje.

LIVERPUL – NAPOLI 1 (1.70)

Ovaj megdan je biti ili ne biti za domaćina koji je čitavo takmičenje igrao promenljivo, ali imaju solidne šanse da izbace Italijane i samo im pobeda odgovara, tako da će je juriti od starta meča na „Enfildu“.

Ukupna kvota na tiketu je 8.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter