0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u Bilbao i golove na Everton – Votford

Objavljeno: 10.12.18 u 09:35

Vikend je prošao bez pogotka tiketa zbog brojnih kikseva favorita širom Evrope, a prvi radni dan ove nedelje donosi nekoliko intresantnih utakmica i pokušaćemo da budemo uspešniji.

EVERTON – VOTFORD 3-5 GOLOVA (2.40)

Prema poslednjim rezultatima izgleda da su gosti iz Londona u maloj krizi, ali njihov stil igre je otvoren i odgovoran tako da večeras mogu da se očekuju golovi na obe strane i da bude zanimljiva predstava.

BILBAO – GRANADA 1 (2.00)

Krajnje je vreme da se gigant iz Baskije probudi i upiše pobedu na čelu sa novim trenerom koji će svakako dovesti boljitak na čuveni stadion „Anoeta“ i za početak da se dođe do tri boda.

RUDEŠ – SLAVEN 2 (1.50)

Domaćin je zakovan za poslednje mesto u šampionatu Hrvatske i nema neki rezultatski interes pošto je selidba u niži rang viđena tako da gosti imaju ulogu favorita da se kući vrate sa trijumfom u džepu.

PANIONIOS – LEVADIAKOS 1 (1.70)

Na svom terenu u Atini domaćin je upisivao dobre rezultate i večeras imaju dobru priliku da sa još jednim uspehom poprave plasman na tabeli, a tradicija je apsolutno na njihovoj strani.

Ukupna kvota na tiketu je 12.24.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter