0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ u Surdulici, Majnc gazi kod kuće

Objavljeno: 09.12.18 u 09:35

Juče je koban bio Lajpcig, a okrećemo se mečevima koji se danas igraju širom Evrope i pokušaćemo da izaberemo parove u nadi da će tiket biti dobitan ili bar većina singlova.

MAJNC – HANOVER 1 (2.00)

Domaćin uglavnom osvaja bodove pred svojim navijačima tako da rival koji je u opasnoj zoni ne može mnogo da se nada, a potrebna je dobra partija crveno-belima da upišu novi uspeh i poprave plasman na tabeli.

ĐENOVA – SPAL 1 (2.00)

Promena trenera najčešće donosi boljitak timu tako da se očekuje da premijera Cezara Prandelija bude uspešna sa domaćinom, koji će sve učiniti da konačno prekinu post od nekoliko kola bez tri boda.

SOSIJEDAD – VALJADOLID 1 (1.70)

U Baskiji se igra dobar fudbal i domaćin je u usponu tako da je ovo nova prilika da se upiše pobeda, a rival svakako neće lako odustati od pokušaja da iznenadi favorita.

DINAMO (V) – VOZDOVAC 2 (1.60)

U Surdulici poslednji tim ‘elite’ dugo nije upisao pobedu, a gosti dolaze da prekinu post i sa tri boda odmaknu prema sredini tabele i „zmajevi“ su svakako u blagoj prednosti.

Ukupna kvota na tiketu je 10.88.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter