0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Liverpul na pobedu pred Napoli, a u Napulju goleada

Objavljeno: 08.12.18 u 10:00

Nikako da favoriti prorade u poslednjih nekoliko nedelja, ali ovaj vikend je vreme za ‘buđenje’ i pobede pred finiš trka u poslednjem mesecu pred Novu godinu.

BORNMUT – LIVERPUL 2 (1.60)

Pored silnih personalnih problema i ne baš sjajne forme gosti nemaju mnogo izbora protiv ekipe koja je najprijatnije iznenađenje Premijer lige, ali pobeda je bitna za četu Jirgena Klopa.

FRAJBURG – LAJPCIG 2 (1.80)

Gosti su ušli u pravi ritam i pozicionirani su visoko na tabeli, gde žele da ostanu i posle nove partije u kojoj na startu imaju početnu prednost i kvalitet koji treba da pokažu upisivanjem tri boda.

NAPOLI – FROZINONE 3-4 GOLA (2.20)

Kiks protiv Kijeva je izgleda samo bio slab dan za domaćina, koji želi dobru uvertiru pred gostovanje Liverpulu i treba očekivati dobar zalet sa golovima podno Vezuva.

VILJAREAL – SELTA 1 (1.80)

Potonula je ‘žuta podmornica’ u donji dom, a ima dobru ekipu i očekuje se da krene njihovo penjanje prema sredini tabele te će juriti pobedu nad rivalom iz Viga.

Ukupna kvota na tiketu je 11.40.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter