0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u Veljkovića, ‘stara dama’ favorit u derbiju

Objavljeno: 07.12.18 u 11:39

Sledi zagrevanje za vikend i ima nekoliko intresantnih utakmica na stadionima u Evropi plus nastavak borbe za bodove koja se zahuktava u Evroligi.

VERDER – FORTUNA DIZELDORF 1 (1.70)

Gosti su posle lošeg starta zbili redove i iznenadili u prethodnih nekoliko kola, a domaćin želi povratak na pobednićki kolosek i imaju lepu priliku da upišu tri boda.

JUVENTUS – INTER 1 (1.70)

Derbi u Torinu treba da bude poslastica večeri u kojoj domaćin ima velike šanse da pobedom otpiše pratioca iz Milana, a očekuje se žestoka borba u kojoj je prednost na strani ekipe Kristijana Ronalda.

BEVEREN – BRIŽ 2 (1.50)

Šampion je nekako počeo da igra promenjljivo poslednjih mesec dana, pa je ceh platio Standard i večeras se očekuje rutinski posao za tim Jerka Leka i nastavak pobedonosnog niza.

BASKONIJA – CSKA 2 (1.70)

U Vitoriji nije lako naći dobitnu kombinaciju, ali gigant iz Moskve dolazi da upiše pobedu za cementiranje prvog mesta i posle senzacionalnog poraza u Podgorici opreznost je na maksimumu.

Ukupna kvota na tiketu je 7.36.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter